Wil je in 1 dag slagen voor je auto theorie?

Wil je in 1 dag slagen voor je auto theorie?

Slagen voor jouw auto theorie? Tijdens een privécursus krijg je in 4 tot 6 uur alle belangrijke informatie en doe je aan het eind van de dag examen. ’s Ochtends behandelen we de examenstof en ’s middags doen we examen.

We stemmen het precieze programma helemaal op jou af, totdat je alles onder de knie hebt. Onderdelen en vragen waar je moeite mee hebt blijven we intensief herhalen. Jij kunt op die manier jouw auto theorie halen, met privéles waarbij we officiële proefexamens gebruiken.

We bereiden je voor op alle onderdelen voor jouw auto theorie:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 40 vragen over verkeersregels en inzicht (10 verkeersinzicht, 30 verkeersregels en -wetten)

Je oefent achter een laptop, zoals tijdens het echte CBR-examen. Met leerzame tips en handige ezelsbruggetjes ben jij perfect voorbereid op het theorie-examen. Jij haalt op die manier jouw auto theorie bij het CBR, zodat je door kunt met jouw rijopleiding.

InschrijvenNeem contact op

Extra info

Auto theorie gehaald? Wij vinden het belangrijk dat je daarna veilig achter het stuur zit. Nadat je bent geslaagd voor je theorie-examen ontvang je van ons een leuke samenvatting van alles wat je hebt geleerd. We motiveren je om die nog een paar keer door te nemen, zodat alle informatie goed blijft hangen. Dat helpt je om makkelijker te slagen voor jouw praktijkexamen.

Helaas gezakt voor je auto theorie? Daar gaan wij zeker niet van uit. Mocht het toch gebeuren door welke reden dan ook, dan ben je dezelfde week nog welkom voor een nieuwe dag cursus en het examen. En dat helemaal gratis! 

Kosten privé les auto theorie + vervoer en begeleiding naar het CBR: €350,-

Na inschrijving kun je binnen een week al beginnen!
Geen extra kosten. Nooit meer zakken!
Bij een van onze vele locaties door heel Nederland of bij u thuis!
100% Slagingsgarantie!

Niet geslaagd = Gratis cursus totdat je slaagt!