Wil je in 1 dag slagen voor je auto theorie?

Met privéles in 1 dag slagen voor jouw auto theorie

Priveles voor jouw auto theorie? Het is de beste manier om je voor te bereiden op het CBR-examen. Wij zorgen er met onze pakketten voor dat je één-op-één-aandacht krijgt, waarna je aansluitend het theorie-examen voor de auto doet.

Onze ervaren cursusdocenten stemmen de privécursus helemaal op jou af. We oefenen tot je alles onder de knie hebt, met extra aandacht voor de onderdelen waar je meer moeite mee hebt. Zo weet je zeker dat je de auto theorie privéles zo goed mogelijk gebruikt, voor een perfecte voorbereiding op het theorie-examen.

Je oefent op een laptop, zoals je de vragen tijdens het examen bij het CBR zal maken. Zo zorgen we ervoor dat je daar met de auto theorie privéles alvast aan kunt wennen. Jij kunt al in één dag je auto theorie bij het CBR halen, waarna je verder kunt met jouw rijopleiding.

 

Ben je opzoek naar onbeperkt scooter theorie lessen? www.bromo.nl

InschrijvenNeem contact op

Extra info

Auto theorie gehaald? Wij vinden het belangrijk dat je daarna veilig achter het stuur zit. Nadat je bent geslaagd voor je theorie-examen ontvang je van ons een leuke samenvatting van alles wat je hebt geleerd. We motiveren je om die nog een paar keer door te nemen, zodat alle informatie goed blijft hangen. Dat helpt je om makkelijker te slagen voor jouw praktijkexamen.

Helaas gezakt voor je auto theorie? Daar gaan wij zeker niet van uit. Mocht het toch gebeuren door welke reden dan ook, dan ben je dezelfde week nog welkom voor een nieuwe dag cursus en het examen. En dat helemaal gratis! 

Kosten privé les auto theorie + vervoer en begeleiding naar het CBR: €290,-

Na inschrijving kun je binnen een week al beginnen!
Geen extra kosten. Nooit meer zakken!
Bij een van onze vele locaties door heel Nederland of bij u thuis!
100% Slagingsgarantie!

Niet geslaagd = Gratis cursus totdat je slaagt!