Wil je in 1 dag slagen voor je Vaarbewijs?

In één keer slagen voor jouw vaarbewijs KVB1 of KVB2? Wij bieden je 100% slagingsgarantie. De docenten van onze vaarschoolafdeling komen zelf uit de beroepsvaart en beschikken over uitgebreide kennis over de vaarwereld.

De cursus duurt ongeveer een dag, waarin we je alle kennis bijbrengen om jouw vaarbewijs te kunnen halen. Na de privécursus kun je bovendien zeker van zijn dat je beschikt over echte kennis en daarom met vlag en wimpel zal slagen voor je Klein Vaarbewijs 1 of Klein Vaarbewijs 2.

InschrijvenNeem contact op

Extra info

‘S Ochtends spreken we voor de privé les af bij jou thuis of op een van onze vele locaties door heel Nederland. s Middags gaan we samen naar het examenbureau en doen we examen. Wij regelen de lunch en (fris)drank. We kunnen zelfs zorgen voor het vervoer, dit is allemaal in de vaste cursusprijs inbegrepen. Tijdens de cursusdag maken we eerst goed kennis en leren we elkaar kennen.  Vervolgens beginnen we met de examengerichte training voor het vaarbewijs. Tijdens de cursus maken onze privé-instructeurs gebruik van proefexamens, zodat je het examens van VAMEX (het examenbureau) al een aantal keer hebt doorgenomen en je tijdens het officiële examen niet voor verrassingen komt te staan.

De kosten voor een privé vaarbewijs cursus + examen €480,-

Na inschrijving kun je binnen een week al beginnen!
Geen extra kosten. Nooit meer zakken!
Bij een van onze vele locaties door heel Nederland of bij u thuis!
100% Slagingsgarantie!

Niet geslaagd = Gratis cursus totdat je slaagt!