Met privéles in 1 dag slagen voor jouw motor theorie

Met priveles slagen voor jouw motor theorie? Bereid je daar perfect op voor, zodat je met vertrouwen naar het CBR kunt gaan. Met onze pakketten krijg je persoonlijke aandacht, om meteen aansluitend het officiële examen te doen (en te halen!)

De privécursus voor jouw motor theorie stemmen onze ervaren cursusdocenten helemaal op jou af. En merken we dat je onderdelen lastig vindt? We oefenen er net zo lang mee tot je het helemaal onder de knie hebt. Zo weet je zeker dat je met de motor theorie privéles goed bent voorbereid op wat je kunt verwachten.

We oefenen de theorie en de vragen van het CBR op een laptop, zoals je dat bij het examen ook doet. Je weet op die manier precies hoe het eraan toe zal gaan, waarmee de motor theorie privéles een uitstekende keuze is om je rustig voor te bereiden.

InschrijvenNeem contact op

Extra info

Zeker weten dat je de grootste kans maakt om te slagen? Voor de privécursus motor theorie komen we graag bij je langs of spreken we af op een locatie in de buurt. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor je, om alle theorie te oefenen en je een aantal handige ezelsbruggetjes mee te geven.
Ben je al een keer gezakt en wil je het nu beter doen? Wil je gewoon goed voorbereid zijn of zoek je naar extra begeleiding voor jouw theorie-examen? Met de motor theorie privéles kies je uit de beschikbare pakketten, zodat je zelfs in 1 dag jouw theorie bij het CBR kunt halen.

Wij reserveren jouw CBR-examen

Jouw examen aansluitend aan de cursusdag

Bespaar tijd, moeite en geld

Geen extra kosten en in 1 dag geslaagd

• Persoonlijke begeleiding en vervoer

Van de cursuslocatie of thuis naar het CBR

 Eén-op-één persoonlijke aandacht

Wij oefenen met waar je moeite mee hebt

Proefexamens en exacte CBR-vragen

Zodat je precies weet wat er komt

Ervaren cursusdocenten

Docenten en rij-instructeurs met ervaring