Met privéles in 1 dag slagen voor jouw scooter theorie

Zoek je priveles voor jouw scooter theorie? Wij bereiden je perfect voor op het officiële examen bij het CBR. Dat je bovendien meteen aansluitend kunt doen, zodat je de kans hebt om in 1 dag de theorie te halen voor de scooter.

Onze ervaren cursusdocenten luisteren goed naar jouw wensen, zodat je de privecursus voor de scooter theorie op jouw tempo kunt volgen. Het is de beste manier om je voor te bereiden, omdat we oefenen met alles dat je lastig vindt. We besteden de aandacht die jij nodig hebt, zodat je vol vertrouwen naar het CBR kunt gaan.
We oefenen op laptops, met vragen zoals het CBR die je zal stellen. Jij weet precies wat je kunt verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De beste manier om je met priveles voor de scooter theorie voor te bereiden op het examen dat je moet maken om verder te kunnen met jouw rijopleiding.

Wil je liever onbeperkt scooter theorie lessen volgen in de klas en je bromfiets rijbewijs halen? Neem dan een kijkje op www.bromo.nl

InschrijvenNeem contact op

Wij reserveren jouw CBR-examen

Jouw examen aansluitend aan de cursusdag

Bespaar tijd, moeite en geld

Geen extra kosten en in 1 dag geslaagd

• Persoonlijke begeleiding en vervoer

Van de cursuslocatie of thuis naar het CBR

 Eén-op-één persoonlijke aandacht

Wij oefenen met waar je moeite mee hebt

Proefexamens en exacte CBR-vragen

Zodat je precies weet wat er komt

Ervaren cursusdocenten

Docenten en rij-instructeurs met ervaring

Scooter theorie: hoe werkt het?

Onze privecursus voor de scooter theorie volg je bij jou thuis of op een locatie in de buurt. We passen ons aan jouw tempo aan en oefenen net zo lang tot je alles goed onder de knie hebt. Met extra aandacht voor de lastige onderdelen, net als ezelsbruggetjes die je tijdens het CBR-examen kunt gebruiken.
Zeker weten dat je de beste kans hebt om te slagen? Onze scooter theorie privéles is dan de beste keuze. Het is een privecursus, waarmee we alle aandacht en begeleiding op jou kunnen richten. Zo haal je binnen 1 dag jouw scootertheorie bij het CBR, omdat je dat wat je leert meteen kunt gebruiken tijdens het examen dat je maakt. Wil je liever in 1 keer een totaal pakket aanschaffen en scooter theorie cursussen volgen in Rotterdam of Utrecht https://www.bromo.nl/totaalpakket-voor-het-scooter-rijbewijs/