Wil je in 1 dag slagen voor je
bromfiets theorie?

Ben je minimaal 15,5 jaar oud en wil je jouw bromfiets theorie in 1 dag halen?
Leer met de privécursus alle onderdelen die je nodig hebt voor het officiële CBR-theorie-examen. Eén op één met een van onze privé-instructeurs, om jou maximale aandacht te geven.

Heb je last van faalangst, ADHD, autisme, dyslexie, dyscalculie, concentratie of taalproblemen? Het maakt allemaal niet uit voor jouw bromfiets theorie. Onze privé-leraren hebben ervaring met allerlei verschillende leerlingen. Onze lesstof is simpel en we leggen het eenvoudig uit. Op die manier blijft het uitstekend hangen en kun jij jouw scooter theorie halen.

InschrijvenNeem contact op

Extra info

Tijdens de dagcursus voor jouw bromfiets theorie maak je proefexamens die heel sterk lijken op die van het CBR. We bereiden je optimaal voor op het scooter theorie-examen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Het examen bij het CBR bestaat uit 50 vragen, waarvan je er 6 fout mag beantwoorden. Wij zijn er zo zeker van dat je zal slagen voor je scooter theorie dat we je zelfs een 100% slagingsgarantie bieden! Slaag je de eerste keer onverhoopt toch niet? Dan kun je de cursus binnen een week gratis herhalen en opnieuw examen doen.

Wij vinden het belangrijk dat je veilig de weg op gaat na het behalen van jouw scooter theorie. Tijdens onze privé-cursus leer je alles om het bromfiets theorie-examen te halen en doe je kennis op die je in de praktijk kunt gebruiken. Aan het einde van de dag krijg je van ons een samenvatting mee en zullen we je motiveren deze een aantal keer door te nemen, zodat je gemakkelijk zal slagen voor het praktijkexamen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur ons een Whatsapp of Vul het contactformulier in en we nemen binnen 12 uur contact met je op. Je kunt al binnen een week een privécursus en examen doen.

 

Kosten privé les scooter theorie + vervoer en begeleiding naar het CBR: €250,-

Na inschrijving kun je binnen een week al beginnen!
Geen extra kosten. Nooit meer zakken!
Bij een van onze vele locaties door heel Nederland of bij u thuis!
100% Slagingsgarantie!

Niet geslaagd = Gratis cursus totdat je slaagt!